BdBTV

Het stad in mij

Met 'Het stad in mij' nam Maud Vanhauwaert afscheid van haar stadsdichterschap. Samen met Behoud de Begeerte wilde Vanhauwaert dit hoofdstuk met een feestelijke boekvoorstelling in de Bourlaschouwburg op 31 mei 2020 afsluiten. Ze hoopte dit te doen zoals het een stadsdichter betaamt: met spektakel, humor en vooral taal.

Die voorstelling kon omwille van het coronavirus niet doorgaan zoals gepland. U hoeft echter niet helemaal op uw honger te blijven zitten. Enkele fijne mensen (Joke van Leeuwen, Gusta Maes, Kurt Demey, Janne Desmet en Warre Borgmans) namen de bundel van Maud Vanhauwaert onder handen en deden er hun eigen ding mee. Het resultaat: allerlei belevenissen van uiteenlopende aard, gebundeld in een mini-voorstelling.

’Het stad in mij' is een programma van Behoud de Begeerte i.s.m. Toneelhuis en Antwerpen Boekenstad én een boek (uitgeverij Das Mag) van Maud Vanhauwaert.

Meer info over de voorstelling vindt u hier.Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.