Vitale melancholie
Stefan Hertmans 70 jaar
© Interakt, Kadir Ferati Balci

UITGESTELD

Op 16 en 23 april 2021 zou de digitale voorstelling 'Vitale melancholie' plaatsvinden ter ere van de 70e verjaardag van Stefan Hertmans. Wegens een geval van overmacht zagen we ons echter genoodzaakt om, met het oog op ieders gezondheid, ‘Vitale melancholie’ op 16 en 23 april uit te stellen. Binnenkort wordt de nieuwe datum van ‘Vitale melancholie’ via al onze kanalen gecommuniceerd.

_____

Op 31 maart 2021 wordt Stefan Hertmans 70 jaar. Dat hij daarnaast al ruim veertig jaar schrijver is, geeft ons de uitgelezen gelegenheid hem eens wat anders te geven dan sokken of sigaren.

Behoud de Begeerte maakt een voorstelling met en over Stefan Hertmans. 'Vitale melancholie' beweegt zich door het werk van de schrijver: van zijn meest recente boek ('De opgang') tot zijn allereerste publicatie ('Ruimte’). Peter Verhelst probeerde ons overigens de loef af te steken in de wedloop om het beste geschenk. Hij eert zijn goede vriend en collega namelijk met ‘Wij waar geen eind aan komt’ (2021, De Bezige Bij), een schitterende bloemlezing van Hertmans’ poëzie die eveneens een plek krijgt in 'Vitale melancholie’.

Verder krijgt Stefan Hertmans op het podium nog gezelschap van het muzikale ensemble Revue Blanche, ‘Antigone in Molenbeek’ actrice Sachli Gholamalizad en van zijn broer, de jazzmuzikant Peter Hertmans.

 

'Vitale melancholie' is een programma van Behoud de Begeerte i.s.m. NTGent, Toneelhuis en 30CC.

BdBTV
23/03/2021
Vitale melancholie
Stefan Hertmans 70 jaar

Uitgesteld

Binnenkort wordt de nieuwe datum gecommuniceerd. Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief.

April 2021
16/04ONLINE 20:00
BdBTV  Uitgesteld
23/04ONLINE 20:00
BdBTV  Uitgesteld
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.