Boer Dandy en de TikTokheks
Een spannende en grappige voorstelling over onzekerheid, internet, liefde en anders zijn, voor kinderen tussen de zes en acht jaar
© Nick Hannes

Boer Dandy is zijn vrolijke, dichterlijke zelf. Het leven op de boerderij gaat z’n gangetje. De vogels fluiten, de groenten groeien, het gras is groen en de bloemen bloeien. Maar is het geen stilte voor de storm? Schuilt er geen groot onheil in deze schijnbaar idyllische wereld? Wat veroorzaakt dat gerommel in zijn buik? Hoe komt die kom lekkere soep opeens op tafel, heeft zijn huisgenote Kip die wel gemaakt? Over Kip gesproken: waarom is zij zo neerslachtig de laatste tijd? Waarom zit ze de hele tijd achter haar computer; is ze misschien verslaafd aan het internet? Hoe moet hij daarop reageren? En wat te denken van die TikToktrend? Heeft de boer hier ooit al van gehoord? Kip draagt een groot geheim met zich mee, maar durft ze de boer in vertrouwen te nemen? En dan is er ook nog die mysterieuze figuur die op het erf rondsluipt. Kan Boer Dandy het hoofd koel houden?
 
Boer Dandy en de TikTokheks is een spannende en grappige voorstelling over onzekerheid, internet, liefde en anders zijn. Voor kinderen van het eerste en het tweede leerjaar (zes t/m acht jaar).
 
Andy Fierens is dichter en performer. Voor de voorstellingenreeks ‘Boer Dandy’ kruipt hij in de huid van een boer die wijze levenslessen in pacht heeft. Weinigen doen het hem na: zowel volwassenen als kinderen inpakken met zijn bulderende lach en gevoel voor humor en onderwijl onze maatschappij aan de tand voelen.
 
Thaïs Scholiers is een veelzijdige actrice en zangeres. Van muziektheater over opera tot poppenspel, Thaïs neemt het jonge volkje vlot mee in de wereld van een voorstelling. Ze werkte onder meer samen met Theater Froefroe, DE KOLONIE MT, Moussem Nomadisch Kunstencentrum, WALPURGIS, Ultima Thule, Paul Verrept en Kyoko Scholiers.

Noot voor programmatoren: wil u deze voorstelling opnemen in uw aanbod voor het seizoen 2022-'23? Neem dan contact op met Nouni van Arnhem.

Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.