De Grote Drie
Over Hermans, Mulisch en Reve

In 2013 vond de eerste editie van Hier het hiernamaals rond Willem Frederik Hermans plaats, naar aanleiding van ‘De mislukkingskunstenaar’, het eerste deel van de biografie. Tijd voor een vervolg, nu Willem Otterspeer deel twee heeft gepubliceerd: ‘De zanger van de wrok’.

Maar deze editie kon niet alleen over Hermans gaan. Eind oktober 2015 verscheen immers ‘Zijn eigen land’, een boek over Harry Mulisch van Robbert Ammerlaan. Helaas was Ammerlaan op het laatste moment verhinderd, maar gelukkig kon hij vervangen worden door een andere exegeet van Mulisch’ werk: Sander Bax, die in februari 2015 ‘De Mulisch mythe’ had gepubliceerd. Geen Hermans en Mulisch zonder Reve uiteraard, en dus is ook Reve-biograaf Nop Maas present om het clubje van De Grote Drie te vervolledigen.

Auteur Christophe Vekeman, in zijn vrije tijd een grote fan van Hermans en Reve en beetje fan van Mulisch, had met Otterspeer, Bax en Maas een erudiet en onderhoudend gesprek. Acteur Lucas Van den Eynde las fragmenten uit het werk van Hermans, Mulisch en Reve.

De Grote Drie
2015
2015
Artiesten
Sander Bax Lucas Van den Eynde Nop Maas Willem Otterspeer Christophe Vekeman
Reeks
Aanbevelingen voor een beter leven
Type
Campagnebeeld
November 2015
29/11ANTWERPEN 20:00
Bibliotheek Permeke 03 338 38 00
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.