BdBTV

Remco Campert

Remco Campert was een graag geziene gast bij de Behoud de Begeerte: hij heeft niet minder dan 127 keer in een van onze voorstellingen op de planken gestaan, tournees inbegrepen. De eerste keer was in 1985: in Twee zielen in hun borst, met onder anderen Herman de Coninck en Rob Schouten. Hij was ook vaak van de partij in Saint Amour en trad op als dichter in Koningsblauw. In 1995 was er een uiterst vermakelijke editie van Geletterde Mensen, samen met columnist Jan Mulder. Voor zijn goede vriend Mulder maakte hij trouwens een uitzondering, in 2015, door nog eens de bühne te betreden voor een hommage tijdens Jan Mulder vermoedelijk 70 – Campert was toen 86.

Bekijk hieronder de integrale voorstellingen:Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.
fr/