Radna Fabias
Schrijversacademie Creatief Schrijven
© Elizar Veerman

Let op: helaas kan Radna Fabias wegens ziekte niet aanwezig zijn bij de auteurslezing van woensdag 19 oktober. Het gesprek gaat door met auteur Jeroen Theunissen als gast. De auteurslezing vindt plaats op woensdag 19 oktober van 19.00 tot 22.00 uur live in bibliotheek Permeke (Antwerpen) of online. Tickets blijven geldig. 

De Nederlandse schrijver en dichteres Radna Fabias werd geboren en groeide op in Curaçao. In Nederland studeerde ze eerst aan de koksschool en later dramaschrijven aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Haar debuutbundel Habitus, waarvoor ze tien jaar research deed, kreeg al meteen bij verschijnen grote aandacht.  Ze won er onder andere de C. Buddingh’-prijs voor beste debuut, de Herman de Coninckprijs en de Grote Poëzieprijs mee.

Dichter en voormalig coördinator van SchrijversAcademie Xavier Roelens gaat met haar in gesprek over schrijven in een mix van culturen.

Auteurslezingen academiejaar 2022-2023
Ieder jaar organiseert Creatief Schrijven een reeks auteurslezingen voor de jaaropleiding Basisjaar Creatief Schrijven en voor SchrijversAcademie. Bijzondere ontmoetingen met auteurs die ons een inkijk geven in de interne keuken van het schrijverschap.
Dit academiejaar werkt Creatief Schrijven hiervoor samen met Behoud de Begeerte.

Oktober 2022
19/10ANTWERPEN 19:00
Bibliotheek Permeke 03 338 38 00
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.