Schrijversacademie: Rudi Meulemans
I.s.m. Creatief Schrijven
© Anneleen Hermans

Ook dit jaar organiseert Creatief Schrijven in samenwerking met Behoud de Begeerte een reeks auteurslezingen, bijzondere ontmoetingen met auteurs die ons een inkijk geven in de interne keuken van het schrijverschap. Op 7 november (20 uur) gaat Anneleen Van Offel in Bibliotheek Permeke in gesprek met Rudi Meulemans over de schrijver en de dandy in Meulemans.

Rudi Meulemans leidde al vijfentwintig jaar zijn eigen theatergezelschap, De Parade, toen hij besloot zich volledig op schrijven toe te leggen. De literaire non-fictiewerken Voorbij de grenzen (2017) en Een ander leven (2020) werden meteen jubelend ontvangen. In De man met de panamahoed, dat in juli van dit jaar verscheen, duikt Meulemans in het leven van de dandy Harry Graaf Kessler en onderweg botst hij op zichzelf.

Auteurslezingen
Deze lezing is een onderdeel van de jaaropleidingen Basisjaar Creatief Schrijven en SchrijversAcademie. We stellen deze lezing ook graag open voor het brede publiek. 

Koop een abonnement en betaal niet €30,- maar €21,- voor de drie lezingen, stuur een mail naar info@creatiefschrijven.be.

November 2023
07/11ANTWERPEN 20:00
Bibliotheek Permeke 03 338 38 00
Tickets
Deze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.