'Heldenleven' Jan Vanriet
Boekvoorstelling

BOEKVOORSTELLING UITGESTELD

De boekvoorstelling zal, om u wellicht bekende redenen, niet kunnen doorgaan. Althans niet op 22 april. De publicatie van het boek is immers uitgesteld tot na de zomervakantie - wellicht komt er in die periode in Permeke een boekpresentatie.

Blijf op de hoogte, schrijf u in op onze nieuwsbrief

 

Op 22 april presenteert Behoud de Begeerte de nieuwe dichtbundel van Jan Vanriet, ‘Heldenleven’, waarin het verleden haasje over probeert te spelen met het heden. Harold Polis opent de avond, daarna interviewt Piet Piryns de auteur en tussendoor leest Warre Borgmans uit ‘Heldenleven’. 

De nieuwe dichtbundel ‘Heldenleven’, geschreven en van gouaches voorzien door Jan Vanriet, verkent heden en verleden. Herinneringen zijn niet inwisselbaar, beelden, geuren en sensaties uit vroegere tijden leiden een eigen bestaan.

De gedichten en gouaches van Jan Vanriet zijn een grote volksopstand tegen het vergeten – soms tegen beter weten in. ‘De tijd neemt niet alles weg.’ Het samenspel van al die fonkelende details en eeuwigdurende dubbelzinnigheden maakt van het heldenleven dat we onszelf toedichten een oefening in verwondering.

Een programma van Behoud de Begeerte met medewerking van Jan Vanriet, Harold Polis, Piet Piryns en Warre Borgmans.

Tickets:
€ 8 kassa
€ 6 voorverkoop
€2 kansentarief & A-kaartbon

April 2020
22/04ANTWERPEN 20:00
Bibliotheek Permeke 03 338 38 00