2013

Aanbevelingen voor een nog beter leven

19/12/13 Antwerpen
19/12/13 Antwerpen

Het is ondertussen een goede traditie geworden: ter apotheose van het kalenderjaar gaven schrijvers, muzikanten en andere performers commentaar op het voorbije jaar of wijdden ze bespiegelingen aan wat komen zou. 

De orakels kwamen dit keer van Griet Op de Beeck, Michaël De Cock, Ellen Deckwitz, Paul Baeten Gronda, Carmien Michels, Leo Pleysier, Marc Reugebrink, Filip Rogiers, Jeroen Theunissen, Peter Theunynck, Christiaan Weijts en Kira Wuck. Christiaan Weijts bracht ook een kort in memoriam voor Thomas Blondeau.
Flying Horseman (solo) zorgde voor muziek.

KERSTCADEAUTIP!
Uitgeverij De Arbeiderspers en Behoud de Begeerte bezorgden een bundeling van de 'Aanbevelingen voor een nog beter leven' van de voorbije drie edities. Het boek is sinds 10 december te verkrijgen bij de betere boekenboer en bevat de unieke teksten van een veertigtal schrijvers, onder wie Herman Brusselmans, Saskia de Coster, Joke Van Leeuwen, Bart Moeyaert, Ilja Leonard Pfeijffer, Chika Unigwe, Annelies Verbeke, Erik Vlaminck, Christiaan Weijts en vele anderen. Ideaal voor onder de kerstboom