2022

Aanbevelingen voor een nog beter leven

22/12/22 Antwerpen
22/12/22 Antwerpen

December is de maand bij uitstek om een stand van zaken op te maken. Dat doen we bij Behoud de Begeerte graag collectief: tijdens het programma Aanbevelingen voor een nog beter leven. Voor het jaarlijks terugkerende Aanbevelingen nodigen we inspirerende persoonlijkheden uit die zich, op ons verzoek, afvragen wat er in het nieuwe jaar beter kan – of moet. En wat we in de toekomst best achterwege laten. Dit keer deelden Tülin Erkan, Mustafa Kör, Elisabeth Lucie Baeten, Jens Meijen, Bieke Purnelle, Laura van Dolron en Paul Verhaeghe hun recente inzichten, op 22 december in Bibliotheek Permeke. Daarnaast was er livemuziek van Pablo en Helena Casella – warme liedjes met een Braziliaanse toets. 

met

Elisabeth Lucie Baeten Helena en Pablo Casella Tülin Erkan Mustafa Kör Jens Meijen Bieke Purnelle Laura van Dolron Paul Verhaeghe

extra

bdbtv
#40

Voor het jaarlijks terugkerende Aanbevelingen nodigen we inspirerende persoonlijkheden uit die zich, op ons verzoek, afvragen wat er in het nieuwe jaar beter kan – of moet. In december 2022 deelden Tülin Erkan, Mustafa Kör, Elisabeth Lucie Baeten, Jens Meijen, Bieke Purnelle, Laura van Dolron en Paul Verhaeghe hun recente inzichten in Bibliotheek Permeke.