vooruitblik

DUNK@VIERNULVIER

DUNK 2024

08/05 Gent
08/05 Gent

Workshops voor jonge woordkunstenaars

Op woensdag 8 mei (14.00 uur) organiseren Behoud de Begeerte en VIERNULVIER een workshopmiddag voor jonge woordkunstenaars (14 tot 25 jaar). Place to be is de foyer van de theaterzaal, waar vijftien deelnemers onder begeleiding van coaches Sara Eelen en Sesa ervaringen uitwisselen en hun skills uitdiepen via gerichte opdrachten, zowel in het schrijven als in het performen.

Het aantal plaatsen is beperkt, geef je dus snel op via het inschrijfformulier.

Sara Eelen (1994) ziet poëzie in alles. Ze legt dit vast in film, foto, audio en tekst. Haar werk werd onder meer gepubliceerd in Het Liegend Konijn, Deus Ex Machina, Kluger Hans, Hard//Hoofd en Papieren Helden. Eelen is een van de drijvende krachten achter de Klimaatdichters. In het najaar van 2022 verscheen haar debuut Het nodige breken waarmee ze de Debutantenprijs van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde won.

Sesa, Sefora Sam (1997), is een spoken word dichter, auteur en performer uit Antwerpen die bekend staat om haar kwetsbare, introspectieve en eerlijke poëzie. Sesa’s spoken wordvoordrachten zijn zeer meeslepend en hebben iets weg van klankgenezing. Ze is de auteur van de dichtbundels The Thrill of Victory (2016), The Break Free (2020) en het werkboek Rozenkwarts (2019). In 2022 richtte Sesa Break Free Babes op, een gemeenschap voor vrouwen die ruimte creëert voor collectieve heling door het beoefenen en aanschouwen van kunst.

DUNK is een productie van Behoud de Begeerte i.s.m. Kopergietery, Mestizo Arts Platform, Poëziecentrum, Totaal (het jongerenplatform van Creatief Schrijven) VIERNULVIER en Voem. Meer info over DUNK vind je op dunk.begeerte.be.