Aanbevelingen voor een nog beter leven

Op 18 december 2019 presenteert Behoud de Begeerte Aanbevelingen voor een nog beter leven in Bibliotheek Permeke. Tijdens de voorbije negen edities kreeg het publiek zo ongeveer honderddertig aanbevelingen voor een beter leven gepresenteerd. Helaas moeten we vaststellen dat de planeet toch nog niet helemaal op orde is. En dus geven we er voor deze tiende editie opnieuw een lap op, want anders kan het geen kerst en nieuw worden. 

December is als maand die de rangen van het jaar sluit het uitgelezen moment om de balans van de voorbije twaalf maanden op te maken. Tijdens de tiende editie van Aanbevelingen voor een nog beter leven zal 2019 er niet zonder kleerscheuren vanaf komen. Ook dit jaar biedt Behoud de Begeerte een podium aan enkele belangwekkende medemensen die terugblikken op gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Er wordt gal gespuwd en met scherp geschoten – maar u hoeft zich als toeschouwer vooral niet onveilig te voelen, er zal ook zachtjes met nieuwjaarswensen worden gegooid. Op naar een nòg beter leven! 

Uw jaarlijkse aanbevelingen krijgt u dit jaar van Peter Adriaenssens, Yousra Benfquih, Bea Cantillon, Els Keytsman, Emma Lesuis, Barbara Raes, Gaea Schoeters, Koen Sels en Arno Van Vlierberghe. Fulco zorgt voor muziek.

Tickets:
€ 8 kassa
€ 6 voorverkoop
€2 kansentarief & A-kaartbon

December 2019
18/12ANTWERPEN 20:00
Bibliotheek Permeke +32 3 338 38 00