BdBTV

Vitale melancholie

© Kadir Balci

Op 31 maart 2021 wordt Stefan Hertmans 70 jaar. Dat hij daarnaast al ruim veertig jaar schrijver is, geeft ons de uitgelezen gelegenheid hem eens wat anders te geven dan sokken of sigaren.

Behoud de Begeerte maakt een (digitale) voorstelling met en over Stefan Hertmans. 'Vitale melancholie' beweegt zich door het werk van de schrijver: van zijn meest recente boek ('De opgang') tot zijn allereerste publicatie ('Ruimte’). Peter Verhelst probeerde ons overigens de loef af te steken in de wedloop om het beste geschenk. Hij eert zijn goede vriend en collega namelijk met ‘Wij waar geen eind aan komt’ (2021, De Bezige Bij), een schitterende bloemlezing van Hertmans’ poëzie die eveneens een plek krijgt in 'Vitale melancholie’.

Verder krijgt Stefan Hertmans op het podium nog gezelschap van het muzikale ensemble Revue Blanche, ‘Antigone in Molenbeek’ actrice Sachli Gholamalizad en van zijn broer, de jazzmuzikant Peter Hertmans.

Meer info over de voorstelling.

Bestel hier uw ticket (€ 10) voor de voorstelling van 16 april of 23 april 2021.

Wilt u de voorstelling later (her)bekijken? Dat kan. Het ticket voor de voorstelling is nog 72 uur na aanvang geldig.

'Vitale melancholie' is een programma van Behoud de Begeerte i.s.m. NTGent en ToneelhuisDeze website gebruikt cookies. Door verder te gaan op de site ga je akkoord met onze cookie policy.
preview/